Hitta dina bildelar här


Fyll i ditt regnr för att visa delar som passar din bil och tryck Enter.
OBS! Priser är rekommenderade priser, för dagsaktuella priser ring 054-85 35 20

 

Välkommen till Karossen i Karlstad

Vi har öppet mån – fre 8.00 – 17.00


Karossen i Karlstad är ett företag som bedrivit bildelsförsäljning sedan 1972. Vid företagets uppstart låg fokus främst på karosseridelar och bilplåt, men idag omfattas verksamheten främst av slitagedelar, däckservice och reservdelar.

Det senaste från Facebook

Unable to display Facebook posts
Show Error Message

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference for a solution.

Vi erbjuder i dig hjälp med serviceåtgärder på din bil.

Oljeservice

Regelbundet oljebyte är viktigt eftersom oljan har viktiga funktioner. Den ska minimera friktionen mellan motorns rörliga delar och hålla motorn fri från skadliga avlagringar. Ju renare en motor är, desto mindre blir friktionen. På det sättet utnyttjas motoreffekten bättre, mindre mängd bränsle förbrukas och avgaserna blir renare. Den är viktig för miljön men även för motorns kylning.

Tre fördelar med regelbunden oljeservice:

– Ökad livslängd – Bättre växlingskomfort – Bättre bränsleekonomi

Oljeservice 1: fr. 299kr

– inkl. byte av olja + oljefilt

Bromsservice

Den centrala delen i din bils säkerhetssystem är bromsarna. Dessa är ofta utsatta för svåra påfrestningar året runt. Kom in så får du reda på om DU också kör säkert, med din och dina medtrafikanters säkerhet i åtanke!

Bromsservice 1: fr. 399kr

– Byte av belägg fram

Bromsservice 2: fr. 599kr

– Service av belägg + skivor fram


Däckservice: fr. 250kr

– Dropin i mån av tid, Ring oss!

Hjulbyte vinter-/sommardäck Inkl.Förvaringspåsar, kontroll av däcktryck, korrosionspasta på bultar + nav, kontroll av konditon på bromsar, kontroll av synliga fel på fram- och bakvagn 054-85 35 20 kl. 08-17

Vi monterar de flesta typer av däck.Vi optimerar däckens balans, du får bättre vägegenskaper, mindre slitage och mer körglädje! Däcksreparationer – Lagning av punktering, fälgriktning, hjulinställning och Framvagnsinställning.

Däckhotell är en bra investering!

Eftersom dina däck förvaras mörkt och svalt får de en förlängd livslängd samtidigt som du sparar pengar! (längre tid mellan däckbytena). Du spar också plats i ditt garage eller förråd. Däck är oftast ”skitiga”, nu slipper DU ta i dom!

Inte ”bara” förvaring

Vi tvättar och fövarar däcken så att de håller sig längre. Vi ser till att däcken är i gott skick men om vi upptäcker att de behöver bytas så kontaktar vi er i god tid för en öppen diskussion innan det är dags att byta. Vi tänker på DIN säkerhet! Däckhotell kostar endast 299kr/säsong

Kom in så berättar vi mer!

  • 054-85 35 20
  • info@karossen.se
  • Gjuterigatan 15 | 652 21 KARLSTAD